Bli en sponsor till Åsbo Ponnyklubb

Ta chansen att få ert företag att synas samtidigt som ni hjälper vår förening!

Åsbo Ponnyklubb, som är en ideell förening, behöver hela tiden sponsorer till olika ändamål. Sponsorupplägget kan se lite olika ut och vi jobbar hela tiden för att finna nya kontakter.


Sponsra våra funktionärer!

Vi på Åsbo Ponnyklubb är rädda om våra medlemmar och funktionärer. Under 2016 införde vi ett utlottningssystem, så att det vid minst ett tävlingstillfälle lottas ut några priser som uppmuntran till våra funktionärer, vilket vi gör än idag. Alla funktionärer har lika stor chans att bli den lyckliga vinnaren. Alla typer av priser är intressanta, allt från små prylar till presentkort. Läs gärna artikel från Hippson om hur arbetet kom att bli så stort för oss.


Sponsra placerade ekipage på våra tävlingar

När Åsbo Ponnyklubb arrangerar tävlingar så är vi givmilda med hederspriser till de som placerar sig i de olika klasserna. Vår ambition är att fotografera de vinnande ekipagen i sponsrade klasser och sända bilden till sponsorn samt publicera på våra sociala medier, främst hemsidan och Facebook.

Här har vi alltid plats för nya sponsorer som vill stötta oss.

Vi erbjuder våra sponsorer att medverka på tävlingsdagen med försäljning, utställning eller kanske något annat sätt, vi är öppna för förslag.


Företagsskylt på anläggningen

Åsbo Ponnyklubb har många olika platser som man kan marknadsföra sitt företag på i form av en skylt.

Den vanligaste platsen är inne i Stora Ridhuset på ridhusets kortsidor.

Pris på skylt fås via offert från Tävlingskommittén. Ni hittar kontaktinformation nedan!


Köp ett eget företagshinder

Vi har några olika företag som kan ta fram Sponsorhinder. Ett mycket bra sätt att synas på våra hopptävlingar. Hindret står framme under alla våra hopptävlingar under den period som överenskommes. Sponsrar ni även dressyrtävlingar kan vi i vissa fall sätta fram infångarna som prydnader!

Två förslag på hur ni kan välja att hindret ska se ut, och kom ihåg: bara fantasin sätter gränserna!

Bengt i Örkelljungas sponsorhinder

Ingen sponsor är för liten!

Kontakta Tävlingskommittén så plockas förslag på bild och pris fram till Er.